Wat Dancedemo voor dansers kan betekenen!

Dancedemo draagt de danssport en de wedstrijddansers een warm hart toe! Daarom zorgt Dancedemo voor professionele werving van dansdemonstraties en bemiddeling tussen opdrachtgevers en dansers. Wij streven er naar de 'performance' van de dansers optimaal aan te laten sluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Door onze kennis van de danswereld weten wij onder welke condities dansers het liefst een demonstratie neerzetten. Tevens maken wij het door promotie-activiteiten aantrekkelijk voor dansscholen om hun dansers op deze manier demonstraties te laten verzorgen.

Hoe gaat het in z'n werk?
Dansers kunnen zich bij Dancedemo inschrijven tegen een kleine bijdrage in de administratiekosten. Bij binnenkomst van een opdracht benaderen wij een op de wensen van de opdrachtgever afgestemde selectie uit ons uitgebreide dansers-bestand. Afhankelijk van onder andere motivatie en beschikbaarheid van de dansers maken wij daaruit een keuze. Wij bieden de geselecteerde dansers een contract aan waarbij wij zorg dragen voor een prima financiële afwikkeling. De vergoeding die wij jullie voor de show geven hangt af van de aard van de opdracht en het niveau van de prestatie.

Wie kunnen zich inschrijven?
Omdat wij een hoog niveau aanbieden, bemiddelt Dancedemo uitsluitend voor wedstrijddansers in bezit van wedstrijdkleding. Dit kunnen zowel amateur als professional dansers zijn. Wij hebben plaats voor dansers in verschillende disciplines. Mocht er niet bij staan waar jullie goed in zijn en wil je ons toch vertegenwoordigen, neem dan contact met ons op.

Vanzelfsprekend kunnen aan de inschrijving geen rechten ontleend worden.

Inschrijfkosten
 • Ballroom / Latin American / Showdance / Rock 'n Roll / Boogie Woogie per paar:
 • € 15
 • Streetdance, Country- en Linedance per persoon:
 • € 10
 • (Formatie-)teams:
 • € 40
  De voordelen nog eens kort op een rijtje:

  • Goed georganiseerde demonstraties…
  • Prima vergoeding…
  • Lage inschrijvingskosten…

  Inschrijfformulier
  Inschrijven is eenvoudig. Vul het inschrijfformulier in en maak de inschrijfkosten over op Postbank-rekening 8579942. Zodra de betaling binnen is, worden jullie opgenomen in onze portfolio.

  Vergeet niet onze algemene voorwaarden t.a.v. Dansers te lezen.

  Meer kans maken op een demo?
  Wil je meer kans maken om voor demonstratie geselecteerd te worden? Stuur dan minimaal 4 kwalitatief goede foto's naar ons op (formaat 13 x 18 cm). Voor plaatsing op de Internet-site kun je enkele foto's uploaden. Wij beoordelen dan of deze geschikt zijn. Je kunt ook contact met ons opnemen voor een professionele foto- of videoreportage.

  Foto's Uploaden
  Mocht je niet direct bij je inschrijving foto's hebben meegestuurd, dan is het altijd mogelijk om hier enkele foto's naar ons te sturen. Let op: de foto's mogen niet meer dan 500 kB per foto zijn (.jpg of .gif).

  Naam:

  Selecteer hier de foto's die je wilt uploaden:  Nog vragen?
  Mocht je na het lezen van dit alles nog vragen hebben, vul dan onze informatieaanvraag in. Wij zullen spoedig contact met je opnemen.

  Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief, de Dancedemo Special.
  Uw e-mailadres:   Ik ben een evenementenbureau
  een danser
  een dansschool
   

  Banner
  Wil je naar ons linken vanaf jouw website? Dan kun je één van de onderstaande twee banners gebruiken.


  Deze banner heeft een aparte inbouwcode nodig

  Links
  Dancedemo is te vinden op:
  http://dans.pagina.nl
  http://dansscholen.pagina.nl
  http://www.bruidsgids.nl
  http://www.stijldans.net

  Dancedemo werkt nauw samen met de Stichting Dutch Dance Events.

  © Copyright: teksten en foto's door Dancedemo, design en technische realisatie door Kramer IT